Fanii CFR-ului i-au cerut demisia lui Dan Petrescu după meciul cu Sivasspor. Reacţia antrenorului

Fanii CFR-ului i-au cerut demisia lui Dan Petrescu după meciul cu Sivasspor. Reacţia antrenorului
| Foto: Captura video - https://www.youtube.com - CFR TV

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu Sivasspor, scor 0-1, în runda a doua din grupele Conference League, iar fanii campioanei i-au cerut demisia antrenorului Dan Petrescu. 

Campioana României a pierdut joi seara contra celor de la Sivasspor, iar fanii ardelenilor au cedat la finalul partidei. Suporterii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, iar antrenorul "feroviarilor" a fost întrebat la conferința de presă dacă se gândește să renunțe la banca CFR-ului.

"Fiecare poate să zică ce vrea. Eu nu am de ce să îmi dau demisia. Sunt la clubul acesta de atâţia ani şi muncesc, am un contract, vreau să îl respect.

Dacă consider eu că nu mai sunt bun şi nu muncesc bine atunci, da. Dacă echipa n-ar juca, n-ar ajunge la poartă, poate m-aş gândi, dar în cazul ăsta eu nu mă gândesc la aşa ceva.

Sunt câteva voci care încearcă... Nu înţeleg motivul acestei demisii. Nu înţeleg! Dacă mi-l spune cineva şi vin fanii şi zic, măi, uite de ce, da, dar eu nu văd motivul. Pentru că, cu mine antrenor, echipa a avut mereu rezultate foarte bune.

Nu au venit să vorbească direct cu mine (cei care i-au cerut demisia antrenorului - n.red.). Fiecare e liber în ţara asta sau în lumea asta să spună ce vrea”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă ţinută după după meciul cu Sivasspor.

Dan Petrescu a acuzat vehement şi arbitrajul. Acesta consideră că CFR Cluj a fost clar dezavantajată. "Meritam victoria azi, dar fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ce meriți", a mai declarat Dan Petrescu după meciul cu Sivasspor. 

Comenteaza