Fanii îi cer să plece, Mureșan îl apără: ”Nu avem niciun motiv ca să nu continuăm colaborarea cu Petrescu”

Fanii îi cer să plece, Mureșan îl apără: ”Nu avem niciun motiv ca să nu continuăm colaborarea cu Petrescu”
Fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu după egalul cu Gaz Metan. Iuliu Mureșan anunță, însă, că nu există niciun motiv ca ”Bursucul” să plece din Gruia. ”Fanii au dreptul să spună orice”, a spus oficialul ”feroviarilor”.

CFR Cluj nu a mai câștigat din 1 octombrie, când s-a impus cu 2-0 pe propriul teren în fața lui Juventus București. După acest rezultat, ardelenii au remizat cu FC Botoșani (0-0), au piedut la Viitorul (0-1), iar acum s-au împiedicat cu Gaz Metan (0-0). Ba mai mult, echipa a fost eliminată și din Cupa României, în faza 16-imilor, de către Botoșani.

Formația din Gruia a pierdut prima poziție, coborând pe locul 2 în campionat, cu 34 puncte. Locul 1 a fost adjudecat de FCSB, cu 35 puncte, după 5-2 cu CS Universitatea Craiova. În ciuda acestei situații, Iuliu Mureșan merge în continuare pe mâna "Bursucului".

"Suntem într-o scădere de formă. Am fost dezavantajați din nou de arbitri. Nu ne-a dat două penalty-uri, la Hoban în minutul 4 și apoi la Djokovic. Am pățit-o și la Botoșani, unde am avut un arbitraj mai mult decât dubios. Acolo trebuia să câștigăm.

Am avut un gol valabil. Am fost pe locul 1, nu cu cel mai valoros lot din Liga 1. Dar e un moment care va trece. În cei 17 ani de când sunt aici am trecut de multe ori prin astfel de momente. Când ai un șir de victorii, apare și o înfrângere când te aștepți mai puțin", a declarat Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

Președintele "feroviarilor" nu a dorit să comenteze atitudinea fanilor de la finalul meciului cu Gaz Metan. O parte dintre ei i-au cerut demisia lui Dan Petrescu.

"Eu nu comentez ce spun fanii. Ei plătesc biletul și când sunt nemulțumiți, au dreptul să spună orice. Ar fi bine să vină cât mai mulți la meci. Nu (am ce să-i reproșez lui Dan Petrescu, n. red.), lucrează foarte bine. E cel mai bun antrenor din România. Nu avem niciun motiv ca să nu colaborăm în continuare", a mai spus Mureșan.

Următorul meci al CFR-ului este programat duminica viitoare, tot în Gruia, împotriva Politehnicii Iași.

Comenteaza