Fanii lui Braga au venit pentru meciul cu CFR, dar clujenii le-au vorbit de "U"

Fanii lui Braga au venit pentru meciul cu CFR, dar clujenii le-au vorbit de
Fanii lui Sporting Braga au venit să o susţină pe Braga în meciul cu CFR, însă unii din ei au aflat, cu surprindere, că în municipiu mai există o echipă, de care clujenii se simt foarte ataşaţi.

„Mai este o echipă aici? Am vorbit cu un taximetrist şi ne zicea de încă o echipă, iubită de clujeni", spun doi fani ai lui Sporting Braga, tată şi fiu, veniţi la Cluj pentru a-şi susţine formaţia favorită în meciul cu CFR.

Modelul de suporter pe care îl întruchipează cei doi este unul ce se regăseşte de altfel şi între membri galeriei Universităţii. „Iubesc Braga dintotdeauna. Tata mă ducea de mic la stadion. Mergem împreună la toate partidele Bragăi din deplasare. Am fost la Manchester, am venit şi aici. Cred că Braga este mai valoroasă şi se poate califica în primăvara europeană", punctează Luis O., sosit la Cluj alături de tatăl său, Rodrigo O., care poartă la gât un fular cu însemnele echipei.

„Braga a avut o ascensiune mai deosebită în ultimii zece ani. Nu este un club foarte mare, dar are o politică financiară foarte riguroasă. Cumpără jucători foarte ieftin, după care îi transferă pe sume mari", explică bărbatul.

CFR Cluj şi Sporting Braga se vor întâlni astăzi seară, de la ora 21.45, în grupa H din Liga Campionilor la fotbal.

 

Comenteaza