Fanii lui "U" BT Cluj, mesaje de susţinere pentru Radu Ţenter. Care este starea tânărului

Fanii lui "U" BT Cluj, mesaje de susţinere pentru Radu Ţenter. Care este starea tânărului

Fanii echipei de baschet "U" Banca Transilvania Cluj au afişat bannere la meciul cu CSU Sibiu şi i-au scandat numele lui Radu Ţenter, fiul de 25 de ani al antrenorului Marcel Ţenter. Tânărul se află în stare foarte gravă la spital, după un accident rutier. 

Peste 5.000 de fani au fost prezenţi la meci, iar aceştia s-au reunit în scandări şi încurajări pentru Radu Ţenter. La prezentarea oficială, jucătorii echipei clujene au afişat un banner inscripţionat ”Luptă, Radu!”.

Marcel Ţenter, antrenorul care a condus naţionala la Eurobasket 2017, a declarat, pentru News.ro, că starea fiului său, internat la Cluj cu traumatism cranio-cerebral sever în urma accidentului rutier suferit duminică seara, nu s-a schimbat şi că este ”instabilă”. El a transmis mulţumiri pentru susţinerea primită de la ”mii de persoane”.

”Am simţit că toate rugăciunile au ajuns la noi. Eu şi familia mea le mulţumim tuturor, oameni simpli sau din lumea sportului, jucători, antrenori, fani, colegi şi foşti colegi din baschet, apropiaţi, pentru fiecare gând şi încurajare. Mulţumiri speciale fanilor Universităţii Cluj, care au fost şi la spital, şi echipei de baschet U, pentru suport şi implicare”, a declarat Marcel Ţenter.

Ştefan Florian, directorul Clinicii de Neurochirurgie Cluj, cel care l-a operat pe Radu Ţenter, a declarat, pentru News.ro, că starea pacientului e critică. ”Starea sa este extrem de gravă. Îi facem tratamente specifice în terapie intensivă pentru traumatismul cranio-cerebral extrem de sever. Mai multe nu sunt de spus”.

Comenteaza