Fanii lui „U" îşi dau întâlnire în centrul oraşului. „Feroviarii" au cerut 800 de bilete

Fanii lui „U
La fel cum s-a întâmplat de fiecare dată înaintea unui meci cu CFR Cluj, suporterii Universităţii şi-au dat şi sâmbătă întâlnire pe Bulevardul Eroilor de unde vor porni în marş spre Cluj Arena. De cealaltă parte, suporterii „alb-vişinii" au solicitat 800 de bilete.
">

Într-un moment de cumpănă pentru Universitatea, aflată în pragul colapsului financiar, suporterii promit să nu-şi abandoneze favoriţii. Astfel, la întâlnirea din această seară sunt aşteptaţi undeva la 10-15.000 de spectatori, mai ales că cei din conducerea clubului au anunţat că încasările pe bilete vor merge către salariile fotbaliştilor. Suporterii „studenţilor" se vor strânge pe Bulevardul Eroilor în jurul orei 15:00, după care vor pleca în marş spre Cluj Arena. De cealaltă parte, galeria CFR-ului va număra maximum 800 de persoane, acesta fiind numărul de bilete solicitat clubului gazdă.

Liderii galeriei Universităţii recunosc că este cel mai dificil moment din ultimii ani şi acuză lipsa de implicare a administraţiei locale şi a oamenilor de afaceri din oraş pentru rezolvarea problemelor financiare de la club.

"Ca intotdeauna suporterii Universitatii sunt pregatiti si pentru acest meci si pentru oricare alt meci. ne asumam rolul de suporteri cu implicatiile care decurg din acest rol. Acest moment prin care trece clubul de mai bine de 6 luni este cel mai greu dupa momentul bejeniei de la Sibiu care a avut alte conotatii. Aici vorbim de un management dezastruos. Lipsa de implicare a autoritatilor locale cat si a celor care puteau sa se implice financiar", a precizat Bogdan Blaga, vicepreşedinte al asociaţiei suporterilor "U" Cluj.

Liderii galeriei feroviare spun că, dacă "U" va retrograda, s-ar putea ca derby-ul să nu mai existe.

"Indiferent in ce divizie si pe ce loc va fi intotdeauna un derby u greutate. atata vreme cat va mai fi. e un meci care inseamna uneori cat un campionat. e si incarcatura in plus dupa finalul de campionat trecut", a menţioant Mihai Domşa, lider al suporterilor CFR Cluj.

„U" - CFR se va juca de la ora 18:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

ZIUA de CLUJ / REALITATEA TV Cluj

 

Comenteaza