Fanii lui "U" vor fi decisivi în lupta pentru promovare. Roberto Romeo: “Avem nevoie de suporteri. Ei ne împing de la spate”

Fanii lui "U" vor fi decisivi în lupta pentru promovare. Roberto Romeo: “Avem nevoie de suporteri. Ei ne împing de la spate”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul sosit la începutul anului de la Gaz Metan Mediaș crede că încurajările venite din tribune îi pot propulsa pe “studenți” către Liga 1.

Deși recunoaște că meciul cu Hermannstadt va fi unul complicat, Roberto Romeo știe cum pot fi obținute cele trei puncte. Apărătorul consideră că fanii vor fi decisivi marți și speră la o asistență importantă pe Cluj Arena.

”E un meci important, cu o echipă extrem de bună și de compactă, care nu a pierdut în acest play-off. Se întâlnesc locurile 2 și 3, valorile sunt asemănătoare. E un meci pe care trebuie să îl tratăm serios, să fim concentrați, să ascultăm indicațiile antrenorului și vom vedea cum va fi meciul.

Avem nevoie de suporteri, să vină cât mai mulți. Am înțeles că deja s-au vândut destul de multe bilete, asta ne ajută foarte mult și ei ne împing de la spate și sper să iasă bine pentru noi. Nu trebuie să fim disperați, nu trebuie să ne pierdem capul, sunt 90 de minute și trebuie să jucăm așa cum știm noi.

Vorbim între noi, suntem conștienți unde am ajuns și ce va fi de acum, când intrăm pe teren fiecare trebuie să știe de care de făcut. Am mai reușit promovări și în Italia și cu Gaz Metan, dar aici e cu totul altceva. Suntem la un club mare, un oraș extraordinar și sper să fie bine pentru toți”, a spus fundașul echipei clujene.

Comenteaza