Fără antrenor principal, CFR Cluj s-a distrat în derby-ul cu FCSB și continuă parcursul perfect din campionat

Fără antrenor principal, CFR Cluj s-a distrat în derby-ul cu FCSB și continuă parcursul perfect din campionat
| Foto: facebook.com/cfr1907

Condusă de pe bancă de antrenorii cu portarii, Cristi Moldovan și Ovidiu Ceclan, campioana a câștigat cu 4-1 în fața marii rivale și are maximum de puncte după primele șapte runde din sezonul regulat.

Partida care a marcat revenirile lui Edi Iordănescu și Paulo Vinicius în Gruia din postura de adversari a avut un start echilibrat. Pe o ploaie torențială, care parcă s-a intensificat odată cu intrarea jucătorilor pe gazon, FCSB a avut primele ocazii.

Mai întâi, Graovac a deviat șutul din unghi al lui Tănase, iar balonul a trecut paralel cu poarta (10). Din cornerul rezultat, mingea a ajuns la Vinicius, iar brazilianul a reluat puțin peste din apropiere (11). Răspunul campioanei a venit ceva mai târziu, din gheata lui Denis Alibec, care l-a testat pe Vlad cu un șut de la distanță, însă goalkeeper-ul a fost la post (19).

În minutele ce au urmat, echilibrul s-a reinstalat în joc, cauza fiind și terenul care a devenit din ce în ce mai greu având în vedere condițiile atmosferice. Totuși, după o jumătate de oră de joc, Vincius a respins o centrare venită din flancul drept, însă doar până la Omrani, care a reluat din prima, fără șanse pentru Andrei Vlad (30).

Răspunul oaspeților a venit două minute mai târziu, când Graovac a respins din fața lui Vinicius (32). Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 1-0 în favoarea gazdelor.

Campioana a început bine actul secund, iar Alibec a avut oportunitea de a majora diferența, însă goalkeeper-ul FCSB-ului a reținut șutul său din marginea suprafeței de pedeapsă (52). Totuși, la 11 minute de reluare, Manea a centrat înșelător, iar Vlad a respins direct în capul lui Sigurjonsson, care a marcat fără probleme (56).

Deși oaspeții au încercat să reducă din diferență, golul a venit tot în poarta FCSB-ului. La jumătatea reprizei secunde, Alibec i-a așezat perfect lui Deac, care a înscris de la aproximativ 20 de metri (67). Șase minute mai târziu, Vlad l-a faultat pe Petrila în careu, iar centralul a arătat spre punctul cu var.

Fanii “feroviari” au decis ca Alibec să fie cel care execută lovitura de pedeapsă. Atacantul nu a dezamăgit, a șutat puternic pe centru și a dus scorul la 4-0 (73). Deși jucătorii CFR-ului au gestionat bine ultimele minute, oaspeții au reușit să înscrie golul de onoare prin Ianis Stoica (90). Astfel, scorul final în Gruia a fost 4-1, în favoarea campioanei ultimelor patru ediții de Liga 1.

Comenteaza