Farul a strălucit în Gruia. "Feroviarii", învinși de puștii lui Hagi

Farul a strălucit în Gruia. "Feroviarii", învinși de puștii lui Hagi
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a pierdut jocul din runda cu numărul 7 a Superligii, scor 3-1, în fața echipei de la malul mării.

Deși primele secvențe ale jocului au fost echilibrate, campioana a deschis rapid scorul prin Malele (6). Reușita a fost însă anulată de centralul Radu Petrescu și a fost dictat penalty. Același Malele a executat lovitura de pedeapsă și a reușit în cele din urmă să înscrie (11).

Farul a preluat treptat inițiativa, Denis Alibec fiind cel mai activ om al al oaspeților, în ciuda huiduelilor venite din tribune. Totuși, "feroviarii" au fost cei care au avut ocaziile. În urma unui contraatac, Malele și-a pus viteza în valoare, a centrat către Hoban, însă mijlocașul a reluat slab cu capul, pe direcția portarului.

După ce prima jumătate de oră a meciului s-a scurs, Alibec a încercat o execuție spectaculoasă care avea să anunțe ce a urmat (31). Nedelcu a trimis o minge în adâncime, Pitu a preluat perfect în careu și l-a învins pe Scuffet (34). Același Pitu a încercat un șut din marginea careului, însă Scuffet a respins (41). Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 1-1.

La revenirea de la cabine, Alibec a încercat din nou să surprindă, însă lobul său nu l-a depășit pe goalkeeper-ul campioanei. (55). "Feroviarii" nu au reușit să conteze în ofensivă, în ciuda forțelor proaspete trimise în teren de staff-ul ui Dan Petrescu. La jumătatea reprizei secunde, oaspeții au adus balonul rapid în treimea adversă, Pitu i-a pasat lui Munteanu, care a preluat și a înscris cu o execuție care nu i-a dat nicio speranță lui Scuffet (63).

În ciuda scorului înscris pe tabelă, CFR Cluj a fost aproape inexistentă în atac, în timp ce Farul a continuat să construiască acțiuni în jumătatea de teren a gazdelor. Mai mult, Louis Munteanu a dat lovitura finală în minutul 88, după o acțiune personală. Cel de-al treilea gol încasat de clujeni i-a determinat pe mai mulți fani să părăsească tribunele, iar din câteva colțuri ale arenei s-a strigat "Demisia!".

Astfel, campioana a fost învinsă cu 3-1 de Farul Constanța și rămâne cu 9 puncte din 6 jocuri în actuala ediție de campionat.

Comenteaza