FC Argeș – “U” Cluj 2-1. Un nou eșec în depasare pentru clujeni

FC Argeș – “U” Cluj 2-1. Un nou eșec în depasare pentru clujeni
| Foto: foto Crisitan Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa lui Adrian Falub a pierdut al treilea meci consecutiv pe teren strain în acest sezon al Ligii a 2-a.

Meciul de pe Stadionul Nicolae Dobrin a început cum nu se mai poate mai prost pentru clujeni, care au încasat primul gol încă din minutul opt, de la Buhăescu, după ce atacantul a profitat de o greșeală a lui Kofi. Jucătorii pregătiți de Adrian Falub nu au apucat să își revină, iar în minutul 16 Panait a majorat avantajul gazdelor, dintr-o poziție evidentă de ofsaid.

“U” Cluj a încercat revenirea, dar singura ocazie a primei reprize a fost o lovitură slabă de cap trimisă de Marius Coman. Kofi a greșit din nou, de data aceasta la mijlocul terenului, Buhăescu a scăpat singur cu Dur-Bozoancă, dar portarul “studenților” a respins.

La pauză, FC Argeș conducea cu 2-0. Deși l-a introdus la pauză pe Goga, jocul Universității a fost în continuare unul slab. Tot gazdele au avut inițiativa și au amenințat poarta “Șepcilor roșii” prin Buhăescu și Tofan.

Singurele momente când clujenii au fost periculoși au fost șansele ratate de Gavra de la distanță, respectiv lovitura de cap trimisă de Goga pe lângă poartă. În cele din urmă, experimentatul atacant a reușit să înscrie golul de onoare, în urma unui corner. Astfel, partida s-a încheiat cu victoria argeșenilor, scor 2-1. În următoarea etapă, clujenii vor juca derby-ul cu Petrolul, pe teren propriu.

Echipe de start:

FC Argeş: Ureche - Turda, Vişa, Hreniuc - Tofan, Panait (Năstăsie 74'), Costin (cpt.), Şerbănică - Şerban, Buleică (Stan 83'), Buhăescu

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Căpuşă, Abrudan, Cordoş, Sepsi - Florescu (cpt.), Twumasi (Giurgiu 51'), Greu (Ursu 64') - Coman (Goga 46'), Gavra, Hordouan

Comenteaza