FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, retrogradate. Vine Goga la "U"?

FC Timişoara şi Gloria Bistriţa, retrogradate. Vine Goga la
Echipele de fotbal FC Timişoara şi Gloria Bistriţa nu au primit licenţa pentru sezonul 2011-2012, conform unui anunţ făcut de preşedintele Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor.

Anunţul cu privire la neprimirea licenţelor de către cele două echipe a fost făcut de Mihai Alexandru Micu, preşedintele Comisiei de Apel aSistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, potrivit prosport.ro. Cele două echipe au fost retrogradate.

FC Timişoara nu a primit licenţa pentru datorii la bugetul de stat şi faţă de Benfica Lisabona, în cazul transferului lui Laszlo Sepsi, în timp ce Gloria Bistriţa nu a primit licenţa pentru datorii la buget.

Gloria Bistriţa a fost retrogradată în al doilea eşalon, iar FC Timişoara riscă retrogradarea în Liga a III-a. Ea poate evita retrogradarea până în al treilea eşalon dacă va plăti până în 6 iunie datoriile către clubul de fotbal Benfica Lisabona.

De precizat că nici Universitatea Craiova nu a primit licenţa.

Dacă Timişoara nu va evolua în Liga I, este posibil să îl vedem pe Dorin Goga la Universitatea. El a fost deja ofertat de finanţatorul Florian Walter. Goga are oferte şi de la echipe bucureştene.

 

 

Comenteaza