FC Universitatea Cluj a depăşit pragul de 35 de sponsori în anul Centenarului

FC Universitatea Cluj a depăşit pragul de 35 de sponsori în anul Centenarului
| Foto: Silviu Cristea, FC Universitatea Cluj

În anul în care sărbătoreşte Centenarul, FC Universitatea Cluj continuă să atragă susţinere din mediul de business, grație unui proiect care are în centru suporterii și comunitatea locală, afirmă reprezentanţii clubului într-un comunicat trimis ZIUA de Cluj.

 

Producătorul clujean de medicamente Terapia a devenit partener oficial al “Șepcilor roșii” şi va sprijini eforturile pe care managementul clubului le face pentru a asigura resursele financiare necesare atingerii obiectivelor propuse, anunţă clubul studenţesc.

"Acest parteneriat, ca și celelalte semnate până acum cu companii puternice din Cluj și din regiune, arată că proiectul FC Universitatea Cluj a fost așezat pe coordonatele corecte și continuă să ofere plus valoare sponsorilor, menținându-se totodată pe o traiectorie ascendentă atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv", transmit reprezentanţii clubului de fotbal.

Clubul a depășit pragul de 35 de parteneri.

“Terapia - o companie SUN PHARMA este onorată și încântată să fie nu numai fan, ci şi suporter al celui mai iubit club de fotbal din țară. În ultimii 10 ani am avut privilegiul de a ne alătura numele celor mai importante embleme ale comunității clujene, dar parcă niciodată nu am încercat emoția de acum, de a fi partenerul clubului FC Universitatea Cluj în anul Centenarului. Astfel că, astăzi, ne alăturăm vocilor românilor care strigă "Haide U" şi strigăm din tot sufletul alături de ele "La Mulţi Ani U", transmit şi reprezentanţii companiei.

Terapia este cel mai mare producător de medicamente generice din România.

Comenteaza