FC Universitatea Cluj are un nou antrenor. Tehnicianul va fi prezentat oficial joi

FC Universitatea Cluj are un nou antrenor. Tehnicianul va fi prezentat oficial joi
| Foto: digisport.ro

Clubul clujean s-a orientat repede după ce a anunțat încetarea colaborării cu Erik Lincar.

FC Universitatea Cluj va avea cât de curând un nou antrenor. Deși favoritul pentru preluarea băncii tehnice părea Leo Grozavu, un alt tehnician îi va conduce pe "studenți".

Alesul conducerii clubului clujean este Eugen Neagoe. Antrenorul care a împlinit recent 55 de ani s-a înțeles cu oficialii "Șepcilor roșii" și urmează să sosească la Cluj-Napoca pentru a semna înțelegerea valabilă pentru sezonul în curs, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

"În cursul zilei de mâine vom anunța exact numele noului antrenor. Suntem destul de aproape de a ajunge la o înțelegere, n-aș vrea să intrăm în detalii, dar mâine dimineață o să anunțăm noul antrenor", a declarat miercuri președintele Radu Constantea pentru Prosport.

La FC Universitatea Cluj, Eugen Neagoe va avea un salariu lunar de 8.000 de euro. De-a lungul carierei, antrenorul le-a mai pregătit pe Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, FC Drobeta Turnu-Severin, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis (toate Cipru), Poli Iași, Sepsi OSK, Dinamo, Hermannstadt și Astra Giurgiu. De asemenea, a fost secundul lui Victori Pițurcă la echipa națională.

Comenteaza