FCSB a bătut campioana Israelului și visează la primăvara Europa League | VEZI celelalte rezultate

FCSB a bătut campioana Israelului și visează la primăvara Europa League | VEZI celelalte rezultate
FCSB merge din victorie în victorie în Europa League. Ultima victimă a echipei lui Nicolae Dică este Hapoel Beer Sheva. Steliștii au câștigat cu 2-1 pe terenul campioanei din Israel, joi, în etapa a treia din faza grupelor.

Fosta echipă a lui Ovidiu Hoban, legitimat în prezent la CFR Cluj, a marcat prima. Meliskson a trimis mingea în poartă, cu o preluare din interiorul careului, însă golul i-a fost anulat (17). Benzar a părăsit apoi terenul accidentat, fundașul vicecampioanei acuzând probleme musculare la piciorul drept (19).

Tony Nwakaeme a trecut și el pe lângă gol. Ex-jucătorul Universității Cluj a ajuns într-o situație de unu la unu cu Niță, dar portarul lui FCSB a fost la post (29). În repriza secundă, Nicolae Dică a făcut mutarea decisivă. L-a introdus pe Harlem Gnohere, în locul lui Tănase, iar cel supranumit "Bizonul" a reușit o dublă în doar cinci minute (70, 75). Primul gol a venit cu un șut la colțul lung, după o pasă a lui Teixeira. La 2-0, Gnohere a înscris cu capul din centrarea lui Budescu.

Cuenca a redus însă din handicap pe final, profitând și de o greșeală a "roș-albaștrilor" (88). Campioana Israelului a avut apoi un penalty neacordat, după hențul lui Planic, dar pe care arbitrul nu l-a văzut (89). S-a terminat 2-1 și echipa lui Nicolae Dică este din ce în ce mai aproape de 16-imile competiției. În primele două etape, FCSB a câștigat cu 3-0 în fața Viktoriei Plzen, respectiv 2-1 cu FC Lugano.

Clasament Grupa G:

1. FCSB - 9 puncte
2. Viktoria Plzen - 3 puncte
3. Lugano - 3 puncte
4. Hapoel Beer Sheva - 3 puncte

Rezultatele din Europa League:

Astana - Maccabi Tel-Aviv 4-0
Konyaspor - Red Bull Salzburg 0-2
Ostersunds - Bilbao 2-2
Zulte Waregem - Vitesse 1-1
Vardar Skopje - Real Sociedad 0-6
Lugano - Viktoria Plzen 3-2
Bate Borisov - FC Koln 1-0
Olympique Marseille - Guimaraes 2-1
Zenit - Rosenborg 3-1
Steaua Roșie - Arsenal 0-1
Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2
Zorya Lugansk - Hertha Berlin 2-1
Nice - Lazio Roma 1-3

Comenteaza