FCSB a câștigat Cupa României 2020 şi a dedicat meciul eroilor din pandemie

FCSB a câștigat Cupa României 2020 şi a dedicat meciul eroilor din pandemie
| Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

FCSB a cucerit Cupa României la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o în finală pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 1-0 (0-0). FCSB şi-a trecut astfel în palmares al 23-lea său trofeu al Cupei României, la meciul de debut al antrenorului Anton Petrea pe banca tehnică.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Roş-albaştrii au jucat prima finală după cea din 2015, când învingeau Universitatea Cluj cu 3-0 pe Arena Naţională. Aceasta a fost prima finală care s-a desfăşurat fără spectatori, iar Sepsi OSK a jucat în premieră finala Cupei României.

Victoria obţinută de FCSB înseamnă calificarea în preliminariile Europa League atât a echipei bucureştene, cât şi a formaţiei FC Botoşani.

Înaintea fluierului de start al finalei a fost ţinut un minut de reculegere în memoria tuturor românilor care şi-au pierdut viaţa de la începutul pandemiei, dar şi în memoria fostului preşedinte CCA, Dan Petrescu. Momentul a fost urmat de aplauze pentru toţi eroii din linia întâi, cărora le-a fost dedicat şi un banner: „FINALA CUPEI se joacă azi pentru voi. În pandemie şi totdeauna, EROI!”

Meciul s-a desfășurat în condițiile în care fotbalul românesc traversează o perioadă dificilă, având mai multe meciuri amânate în Liga 1, din cauza cazurilor tot mai multe de coronavirus depistate în rândul echipelor, scrie Digi24.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza