News alert FCSB – CFR Cluj 1-1. Roș-albaștri au egalat din nou în prelungiri și își păstrează primul loc în Liga 1

FCSB – CFR Cluj 1-1. Roș-albaștri au egalat din nou în prelungiri și își păstrează primul loc în Liga 1
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

“Finala campionatului” s-a terminat indecis, după ce niciuna dintre echipe nu a impresionat.

Partida de pe Arena Națională a început echilibrat. Miza jocului s-a observat în tactica celor doi antrenori, care nu au riscat. Lacunele din ofensiva CFR-ului s-au văzut din nou, iar echipa lui Dan Petrescu nu a reușit să șuteze pe poartă în prima parte a jocului. FCSB a amenințat poarta lui Arlauskis la șuturile lui Man și Pintilii, în timp ce “feroviarii” nu l-au deranjat pe Bălgrădean. Astfel, prima repriză din derby s-a încheiat 0-0.

Partea secundă a jocului a continuat în aceeași manieră. Totuși, au apărut și ocaziile, iar după 10 minute Țucudean a deviat periculos pe lângă poarta gazdelor. FCSB a răspuns prin cele două ocazii într-un minut ale lui Budescu și Pintilii. Dan Petrescu l-a introdus în teren pe Mailat, iar schimbarea s-a dovedit a fi inspirată. Tânărul jucător l-a servit perfect pe Djokovic, care a tras din prima de la 20 de metri și l-a lăsat fără replică pe Bălgrădean.

Clujenii s-au retras în defensivă, iar insistențele echipei lui Dică au dat roade. Scenariul partidei din Gruia s-a repetat, iar roș-albaștrii au egalat în prelungiri prin fundașul Planic.

CFR a început în formula: Arlauskis – Manea, Boli, Vinicius, Camora – Djokovic, Hoban (Mureșan 86’), Culio – Deac, Țucudean (Mailat 73’), Omrani

Nicolae Dică a trimis în teren următorul prim “11”: Bălgrădean – Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – Pintilii, Filip (Coman 83’) – Man, Budescu (Teixeira 68’), Fl. Tănase – Gnohere (Alibec 57’)

FCSB a acumulat 43 de puncte, în timp ce clujenii rămân pe locul secund, cu 41 de puncte. Următorul meci al “feroviarilor” va fi împotriva echipei CS U Craiova. Jocul se va disputa sâmbătă, 5 mai, de la ora 20:45, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza