FCSB, chemată să joace "acasă" în Gruia

FCSB, chemată să joace "acasă" în Gruia

Căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora, invită FCSB să împartă stadionul din Gruia, pe care campioana îşi desfăşoară meciurile considerate acasă, după ce vicecampioana nu şi-a stabilit nici măcar acum o arenă pe care să-şi dispute partidele.

Fundaşul stânga de 32 de ani a invitat FCSB să vină la Cluj pentru a-şi disputa partidele de acasă, atitudine total opusă faţă de cea întâlnită la Piteşti.

"Să vină la Cluj. Când jucăm cu ei, stadionul e plin, sunt mulţi suporteri FCSB aici. Dacă vor să joace aici, cu multă plăcere. Aşa am jucăm şi noi acasă, n-am mai fi nevoiţi să facem un drum", a declarat Mario Camora, pentru ProX.

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că Arena Naţională se va închide pentru refacerea suprafeţei de joc, lucru care îi va ”împinge” pe cei de la FCSB să-şi caute un alt stadion pe care vor disputa meciurile de pe teren propriu.

Tehnicianul vicecampioanei, Nicolae Dică, a confirmat varianta Piteşti, oraşul unde acesta şi-a început cariera de jucător şi de unde a ajuns la FCSB în calitate de antrenor, în timp ce finanțatorul George Becali a anunţat că ia în calcul şi varianta Giurgiu.

Comenteaza