Fed Cup. Ce jucătoare vor face parte din lotul României în meciul cu Rusia de la Cluj

Fed Cup. Ce jucătoare vor face parte din lotul României în meciul cu Rusia de la Cluj

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a nominalizat următoarele jucătoare pentru întâlnirea cu Rusia din Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

Acestea sunt Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) şi Jaqueline Cristian (209 WTA), informează Federația Română de Tenis. Meciul cu Rusia se va disputa în zilele de 7 şi 8 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, şi contează pentru calificarea la Finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 aprilie.

”O să fie un meci foarte greu și din păcate nu am putut să aducem la lot cele mai bune jucătoare. Pentru mine este o dezamăgire că nu avem cea mai bună echipă, dar trebuie să înţelegem că tenisul este în primul rând un sport individual, iar jucătoarele trebuie să-şi vadă de propriile interese, să-şi vadă de carieră şi să se menajeze.

Pe de altă parte, avem acum un schimb de generaţii, pe care poate că îl făceam peste câţiva ani, şi mă bucur că o să putem testa o echipă mai tânără cu jucătoare care au deja experienţă internaţională. Este momentul să arate ce pot la echipa naţională”, a declarat Florin Segărceanu.

Meciul dintre echipele naţionale ale României şi Rusiei va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, după următorul program: vineri, 7 februarie, de la ora 16:00; sâmbătă, 8 februarie, de la ora 14:00.

Biletele pentru acest meci sunt disponibile în reţeaua Bilete.ro - https://www.bilete.ro/fed-cup-romania-rusia/. Din echipa României lipsesc Simona Halep (locul 3 WTA), Sorana Cîrstea (locul 74 WTA), Irina Begu (locul 105 WTA), şi Monica Niculescu (locul 129 WTA).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza