Fed Cup la Cluj. Halep: "Piciorul nu e încă vindecat. Este posibil să nu joc nici la Doha" VIDEO

Fed Cup la Cluj. Halep:
Simona Halep a fost prezentă la conferinţa de presă susţinută de echipa de Fed Cup a României la Sala Polivalentă din Cluj. Chiar dacă nu va juca, tenismena îşi va susţine colegele din tribune.

"Este o plăcere să vin la Cluj. Din păcate am pierdut ambele meciuri jucate aici, dar fetele sunt în formă şi sper că vom câștiga. În Fed Cup toată lumea joacă mai bine, dar fetele sunt pregătite. Piciorul nu e încă vindecat, trebuie să stau cu un bandaj trei zile. Nu cred că este bine să intru în teren neantrenată. Este posibil să nu joc nici la Doha. Dacă voi fi bine vineri, voi juca", a spus Simona Halep, la Cluj. 

Tenismena îi cheamă pe fani să vină la Sala Polivalentă să susţină echipa României. "Va fi o atmosferă de neuitat. O să fac poze cu toată lumea şi voi da autografe. Îmi place Clujul, săptămâna asta voi vizita oraşul, oamenii sunt mult mai călduroşi aici".

Privind negocierile cu mai multe firme importante producătoare de echipament sportiv, constănţeanca a negat zvonurile cum că ar fi bătut palma cu giantul Nike. "Nu am semnat cu nicio firmă de echipament, dar în weekend voi anunţa dacă apare ceva". 

România va întâlni Canada, în zilele de 10 şi 11 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale II din Fed Cup. Din echipa României pentru acest meci fac parte Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan şi Raluca Olaru.

Comenteaza