Fed Cup România – Rusia. Cât costă să o vezi pe Simona Halep la Cluj

Fed Cup România – Rusia. Cât costă să o vezi pe Simona Halep la Cluj
| Foto: foto facebook.com/romaniafedcup

Federația Română de Tenis a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România – Rusia, din Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas, care va avea loc la Cluj Napoca.

Preţurile biletelor sunt, după cu urmează: Inel 1 = 130 Ron, Inel 2 = 95 Ron, Inel 3 = 75 Ron. Pe o comandă pot fi achiziționate cel mult patru bilete pentru fiecare din cele două zile. Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc și care posedă un bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Rusia, meci din Grupa Mondială, are loc în perioada 7-8 Februarie 2020, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de vineri (7 februarie), urmând ca sâmbătă (8 februarie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu. Orele de începere ale partidelor pentru fiecare dintre cele două zile vor fi anunțate ulterior.

Echipa care câștigă această întâlnire se va număra printre cele 12 naționale care își vor disputa titlul de campioană, turneul final urmând a avea loc în perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza