Federaţia de la Chişinău dezminte interesul pentru Lemnaru: "Poate cineva a vrut să-i crească cota"

Federaţia de la Chişinău dezminte interesul pentru Lemnaru:
Oficialii Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal au infirmat zvonurile conform cărora ar exista vreun interes pentru naturalizarea atacantului Universităţii Cluj, Valentin Lemnaru.

ZIUA de CLUJ a luat legătura cu Federaţia de peste Prut pentru a lămuri posibilitatea convocării lui Valentin Lemnaru la naţionala Republicii Moldova. Informaţia a apărut în urmă cu o săptămână, însă forul de la Chişinău nu a reacţionat până acum. Vicepreşedintele FMF, Ion Testemitanu, a negat că selecţionerul Ion Caras i-ar fi cerut naturalizarea lui Lemnaru şi spune că jucătorul nu se află în atenţia primei reprezentative. "Nici un reprezentant al FMF nu l-a urmărit şi nici nu l-a contactat pe Valentin Lemnaru în vederea unei posibile convocări la selecţionata Republicii Moldova. Acest jucător nu se află în vizorul selecţionerului Ion Caras. Probabil cineva şi-a dorit să mediatizeze acest jucător, astfel mărindu-i cota lui pe piaţa de transferuri", a spus "vicele" Federaţiei de peste Prut.

Vali Lemnaru (29 de ani) a evoluat în 12 meciuri pentru "U" în turul campionatului, marcând nouă goluri. În urmă cu o săptămână, presa centrală a scris că atacantul s-ar afla în vederea echipei naţionale a Moldovei, urmând să primeacă cetăţenia pentru a putea juca în preliminariile Campionatului European din 2016.

Comenteaza