Federația Română de Tenis, turneu de selecție pentru echipa de Cupa Davis

Federația Română de Tenis, turneu de selecție pentru echipa de Cupa Davis
| Foto: foto frt.ro

Oficialii au selectat 8 jucători care vor concura pentru două locuri în lotul lărgit pentru meciul cu Maroc, de la Cluj.

Federația dorește o reconstrucție a echipei naționale și a selectat, împreună cu colectivul tehnic al echipei de Cupa Davis, 8 tenismeni cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, care se vor întrece pentru șansa de a juca la în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Convocările au fost făcute pe baza clasamentelor ATP și ITF, dar și pe baza observării jocului tinerilor. Jucătorii vor fi împărțiți în două grupe, Grupa “Copil”, din care vor face parte Bogdan Borza, Călin Manda, Alexandru Tomescu și Filip Jianu. Cealaltă grupă se va numi Grupa “Tecău” și îi are în componență pe Gabi Boitan, Edris Fetișleam, Vladislav Melnic și Ștefan Paloși. Câștigătorii celor două grupe vor face parte din lotul lărgit al echipei naționale. 

Meciul de Cupa Davis, dintre România și Maroc, din Grupa 2 a Zonei Euro-Africane, va avea loc în perioada 7-8 aprilie 2018, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. “Tricolorii” se află pe locul 45, în clasamentul competiției, în timp ce oponenții lor sunt pe locul 53.

Comenteaza