Felgueiras şi Ana Maria Pavăl, cu 200 de kilometri pe oră

Felgueiras şi Ana Maria Pavăl, cu 200 de kilometri pe oră
Felguieras, Ana Maria Pavăl şi alţi sportivi ai Clujului au fost invitaţi miercuri la o cursă cu 200 de kilometri pe oră prin Făget.

Mai mulţi dintre sportivii de top ai Clujului au fost invitaţi miercuri la o cursă cu 200 de kilometri pe oră prin Făget. Ei vor sta pe locul din dreapta al unor maşini pilotate de campionii de raliu ai Clujului, Bogdan Marişca şi Marco Tempestini.

"Napoca Rally Academy provoacă 12 dintre sportivii clujeni de elită să testeze senzația de adrenalină și putere din locul de copilot într-o mașină de raliu. Piloții Marco Tempestini și Bogdan Marișca îi vor avea pe locul copilotului pe sportivii clujeni în două mașini Subaru Impreza R4, mașini cu care au câștigat titlul FIA ERC Production Cup for Teams", spun reprezentanţii NRA.

Până acum au confirmat prezenţa la eveniment luptătoarea Ana-Maria Pavăl, judokanele Corina Căprioriu şi Loredana Ohâi, voleibalista Raluca Bucur, fotbaliştii Mario Fleguieras şii Ionuţ Rada, de la CFR. rugbiştii Cristian Murgoci şi Nicu Manolachi, respectiv tenismanul Patrick Ciorcilă.

"Fotbaliştii de la Universitatea şi baschetbaliştii de la "U" Mobitelco sunt plecaţi miercuri, aşa că pentru ei este posibil să organizăm o sesiune separată săptămâna viitoare", a declarat Ana-Maria Isăilă, purtătorul de cuvânt al NRA.

Raidurile prin Făget ale maşinilor pilotate de Marişca şi Tempestini vor avea loc între 12.00 şi 14.30.

Etichete
Comenteaza