Felicitări Adrian Mutu! Spectacol de excepţie pe Cluj Arena

A fost spectacol pe Cluj Arena la meciul demonstrativ de la Cluj-Napoca. Partida dintre Romania vs Team World, la retragerea lui Adi Mutu, a provocat o ”invazie” de staruri pe Cluj Arena, dar şi de spectatori. 

Înainte de debutul partidei a fost nebunie în fața hotelului unde erau cazați Adrian Mutu și starurile venite la Cluj pentru meciul său de retragere! Mai mulți fani s-au înghesuit pentru a face rost de o poză cu favoriții.

"Îi mulțumesc lui Adi Mutu, domnului primar Emil Boc și organizatorilor pentru această primire! Jucăm de plăcere", a declarat a Ionel Ganea la Cluj-Napoca. 

Primarul Emil Boc i-a transmis felicitări lui Adrian Mutu pentru întreg parcursul formidabil și i-a urat mult succes în antrenorat. Sports Festival este un eveniment finanțat de Primăria și Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca cu suma de 200.000 lei, a transmis primarul pe Facebook.  

Adi Mutu declarase înaintea meciului că îşi doreşte în primul rând un spectacol frumos pentru public: "Am ocazia să le mulțumesc suporterilor echipei naționale și fanilor care au fost alături de mine de-a lungul carierei mele la echipa naționlă”, a spus sarul naționalei la la PRO ARENA. 

Sursa foto: Emil Boc Facebook

Comenteaza