“Feroviarii”, aproape de a transfera un fundaș care în urmă cu doi ani era dorit în Premier League: “Ne place și purtăm discuții cu el”

“Feroviarii”, aproape de a transfera un fundaș care în urmă cu doi ani era dorit în Premier League: “Ne place și purtăm discuții cu el”
| Foto: 90min.com

Formația din Gruia negociază cu un internațional ivorian în vârstă de 28 de ani, care a mai evoluat pentru două cluburi din România.

CFR Cluj este în continuare în căutare de jucători care ar putea îmbunătăți lotul pe care Dan Petrescu îl are la dispoziție. După ce au căutat o lungă perioadă oameni de atac, “feroviarii” căută în prezent întăriri pentru defensiva.

Principala țintă a campioanei este Wilfried Kanon, un stopper în vârstă de 28 de ani. Ivorianul a mai evoluat în România pentru Gloria Bistrița și FC Brașov, iar în 2019 presa britanică scria despre interesul unor formații precum Leicester City sau Newcastle United pentru servicile sale.

“Kanon e un fotbalist bun, interesant, ne-a fost propus, dar nu e încă închis transferul. L-am analizat, ne place și purtăm discuții cu el.

Îmi aduc aminte de el de acum aproximativ 10 ani, era un tânăr de mare perspectivă, iar pe parcurs a demonstrat că a ajuns titular în naționala Coastei de Fildeș, unde are 52 de meciuri. Nu știm încă dacă îl semnăm. Negociem, discutăm, e un jucător interesant”, a spus Bogdan Mara la Digisport.

Wilfired Kanon a fost crescut de Empoli și a mai evoluat în carieră pentru ADO Den Haag (Olanda), Pyramids FC (Egipt) și Al-Gharafa (Qatar).

Comenteaza