“Feroviarii”, aproape de o nouă lovitură financiară. Cât ar putea încasa formația din Gruia pentru calificarea în Europa League

“Feroviarii”, aproape de o nouă lovitură financiară. Cât ar putea încasa formația din Gruia pentru calificarea în Europa League
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României ar putea încasa o sumă importantă de bani pentru un nou parcurs european.

CFR Cluj e la un pas de o nouă calificare în grupele Europa League. Campioana Finlandei, KuPS Kupio stă în calea unei noi aventuri europene pentru “feroviari”. În plus, un parcurs bun în competiție ar putea aduce și o sumă importantă pentru bugetul formației din Gruia.

Campionii au încasat deja 1,2 milioane de euro pentru jocurile europene din actualul sezon, dintre care 920.000 doar după cele două meciurile din prelimianriile Champions League.

Dacă vor trece de KuPS Kupio, clujenii vor încasa 2,9 milioane de euro, ceea ce ar duce totalul câștigurilor la 4,1 milioane, notează Fanatik.

Suma ar putea crește în funcție de rezultatele obținute de elevii lui Dan Petrescu în grupele competiției. Un succes este premiat cu 570.000 de euro, în timp ce o remiză valorează 190.000 de euro.

În plus, CFR Cluj a rămas singura formație din Liga 1 în cupele europene, iar câștigurile din market pool vor depăși 1 milion de euro.

Comenteaza