"Feroviarii" cer suspendarea lui Florinel Coman. Apel către FRF și LPF

"Feroviarii" cer suspendarea lui Florinel Coman. Apel către FRF și LPF
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Patronul CFR-ului, Nelu Varga, cere celor două foruri sancționarea internaționalului român.

În prelungirile partidei dintre FCSB și Oțelul Galați, Florinel Coman a încasat, se pare, intenționat al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu pentru a evita o posibilă suspendare împotriva CFR-ului. Grație acestui artificiu, internaționalul român își va ispași suspendare în Cupa României.

Gestul lui Coman nu a trecut neobservat, iar Nelu Varga a reacționat. Patronul clubului din Gruia cere Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste să se autosesizeze și să îl suspende pe jucător pentru o perioadă mai îndelungată.

"Vreau să trag un semnal de alarmă privind cazul Florinel Coman. Vă dați seama că eu nu am nimic cu jucătorul. Nu mă apuc eu să vorbesc acum despre fotbaliști, dar rog Federația, rog Liga Profesionistă să se autosesizeze, să se implice pentru ca această competiție să se dispute sub semnul egalității de șanse și al fair-play-ului.

Nu este normal ce a făcut Florinel Coman pe finalul partidei cu Oțelul Galați. În mod normal, da, dacă ar fi pe corectitudine, nu ar trebui să joace împotriva CFR-ului, în derby-ul pe care îl avem la Cluj, o partidă foarte importantă.

Bineînțeles, Florinel Coman este un jucător foarte important, dar și dacă nu ar fi fost Florinel Coman și ar fi fost orice alt fotbalist, tot aș fi semnalat această problemă. Florinel Coman a făcut o șmecherie. Da, știm cu toții asta… În acel meci, a făcut o șmecherie care în mod normal ar trebui penalizată de regulamente.

Nu avem nici o problemă să jucăm împotriva lui Florinel Coman. Sunt convins că CFR-ul va câștiga acest meci, și cu Florinel sau fără Florinel Coman pe teren, dar mi se pare normal ca această competiție să se dispute sub semnul echității, sub semnul fair-play-ului, ca toate formațiile să aibă fix aceleași șanse, nu unele să fie favorizate.

Este o luptă puternică, este o luptă cu o miză foarte mare, ținând cont și de faptul că naționala s-a calificat la Euro, practic, totul s-a înmulțit cu 10. Nu mai vorbim de miza financiară…

Mi se pare normal, doar atât, ca CFR Cluj să fie tratată cu corectitudine. Nu cerem absolut nimic în plus. Federația Liga trebuie să se autosesizeze în cazul lui Florinel Coman. Cel puțin așa cred eu că ar trebui să se întâmple dacă vrem ca această competiție să crească și totul să fie sub semnul egalității de șanse, indiferent de numele echipelor implicate", a spus Nelu Varga pentru Fanatik.

Comenteaza