"Feroviarii" continuă să transfere jucători africani: "Mai vin încă 5 în această iarnă"

"Feroviarii" continuă să transfere jucători africani: "Mai vin încă 5 în această iarnă"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj studiază în continuare continentul african, de unde urmează să mai sosească tineri fotbaliști.

Campioana a abordat o nouă strategie în legătură cu transferurile la final de 2021, aceea de a pune accent pe tineri jucători din Africa. O serie de fotbaliști talentați au ajuns la Cluj-Napoca, în frunte cu Emmanuel Yeboah, cel care a fost aproape de o mutare la Slavia Praga.

Președintele "feroviarilor", Cristi Balaj, a anunțat că echipa clujeană este în continuare în căutare de talente pe continentul africa și alți jucători sub 21 de ani urmează să fie transferați de formația din Gruia.

"Vom mai aduce jucători africani, exact cum a fost situația lui Yeboah. Deja avem jucători împrumutați, care din punctul nostru de vedere pot să facă față chiar și la echipe din prima ligă și mai vin încă 5 în această iarnă. Jucători de 18, 19, 20 de ani", a explicat Balaj la Prima Sport.

Pe lângă jucătorii împrumutați în ligile inferioare, precum Abdul Wahab și Davoridze la Gloria Bistrița, Niakate la Dumbrăvița sau Gneba la Minaur Baia Mare, pentru echipa secundă a campioanei mai evoluează Mandefu, Bakare sau Jah.

Comenteaza