"Feroviarii" cunoșteau planurile lui Omrani: "Am știut că va merge la FCSB. Știam că nu o să fie cu succes"

"Feroviarii" cunoșteau planurile lui Omrani: "Am știut că va merge la FCSB. Știam că nu o să fie cu succes"
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Oficialul campioanei, Bogdan Mara, susține că a aflat planul atacantului francez de a semna cu rivala din Superligă.

După 6 ani petrecuți la CFR Cluj, Billel Omrani a rămas liber de contract la finalul sezonului trecut, iar în urmă cu câteva luni a semnat o înțelegere cu FCSB. Bogdan Mara susține că știa planurile atacantului, însă era convins că evoluțiile francezului nu vor fi precum cele de la CFR Cluj.

"Noi îl știm pe Omrani foarte bine, l-am avut atâția ani. El e special, poate da randamentul maxim doar în anumită conjunctură. Dan Petrescu e singurul antrenor alături de care a jucat la un nivel înalt. A știut unde să îl pună mereu.

Noi am știut că va merge la FCSB. Știam și în cazul lui și al lui Bouhenna. I-am lăsat să plece. Știam că nu o să fie cu succes. Știm cum trebuie să te comporți cu el ca să dea randament. El are calități. E un băiat special, trebuie să știi cum să-l iei. E capricios.

Dan Petrescu a știut să scoată maxim din el. Fie că a jucat vârf, că a jucat în stânga, în dreapta. A știu să scoată maxim. Trebuie să mai închizi și ochii la unele lucruri, trebuie să știi cum să te comporți cu el.

Noi am decis să mergem pe alt drum și am ales bine. Cei care au venit l-au înlocuit cu succes: Janga, Malele. I-am căutat, i-am găsit liberi de contract și i-am luat", a spus Mara pentru GSP.

Comenteaza