“Feroviarii”, euforici după un un nou titlu în Liga 1: “Sperăm să demonstrăm încă o dată în Europa că suntem cea mai bună echipă din România”

“Feroviarii”, euforici după un un nou titlu în Liga 1: “Sperăm să demonstrăm încă o dată în Europa că suntem cea mai bună echipă din România”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii ultimelor trei ediții din Liga 1 au dat drumul sărbătorii chiar înainte de fluierul final al partidei de la Craiova și speră la un nou parcurs european însemnat.

CFR Cluj a reușit să câștige finala campionatului și să cucerească al treilea titlu la rând în România. Pentru formația din Gruia urmează o nouă aventură în preliminariile Ligii Campionilor, însă oficialii campioanei sunt optimiști că echipa se va ridica la același nivel ca și în sezonul proaspăt încheiat.

“Dan Petrescu e antrenorul care a reuşit această performanţă uriaşă, trei titluri consecutive cu o echipă din provincie. Rămâne la Cluj, singurul care şi-a terminat contractul e Arlauskis, o pierdere uriaşă. E prea devreme să vorbesc despre asta ( n.r – alte eventuale plecări), deocamdată încercăm să ne bucurăm de moment. A fost un an extrem de dificil pentru CFR Cluj, cu multe momente delicate.

Ştiam că putem să revenim pentru că avem multe meciuri în spate în Europa, eram convinnşi că vom face totul. Eram convinşi că vom marca. Era păcat dacă ratam titlul pentru că am condus tot timpul acest campionat. Era păcat să nu terminăm pe primul loc. Suma de bani nu e foarte mare faţă de locul doi, avantajul este că joci în preliminariile Ligii Campionilor.

Trei titluri la rând sunt o performanţă greu de egalat, extraordinară, şi sperăm să demonstrăm încă o dată în Europa că suntem cea mai bună echipă din România. Cei de la Slavia Praga ne-au urat «Welcome back in Champions League»”, a declarat Marius Bilașco pentru Telekom Sport.

Comenteaza