"Feroviarii" joacă astăzi pentru calificarea în finala Cupei României

"Feroviarii" joacă astăzi pentru calificarea în finala Cupei României
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se duelează cu Sepsi OSK pentru un loc în ultimul act al competiției.

Având în vedere că situația campioanei în Superligă nu este cea la care se așteaptau susținătorii clubului clujean, "feroviarii" și-au îndreptat atenția către Cupa României, trofeu pe care l-au cucerit de 4 ori.

Între echipa lui Dan Petrescu și un nou ultim act al Cupei stă Sepsi OSK, formație ce ar putea juca a 3-a finală în ultimele 4 sezoane. Mai mult, trupa din Sfântu Gheorghe este chiar deținătoarea trofeului, pe care l-a cucerit în urma unei victorii contra celor de la FC Voluntari.

Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată în Cupa României, în sferturile de finală ale sezonului 2018-2019. Ca și acum, partida s-a disputat tot la Sfântu Gheorghe, iar CFR Cluj s-a impus cu 1-0, grație reușitei lui Valentin Costache.

În grupele competiției, campioana a remizat 1-1 cu Universitatea Cluj și 0-0 cu Farul Constanța, reușind să învingă cu 5-0 CSC Dumbrăvița, în timp ce în sferturile de finală a trecut cu 1-0 de FC Argeș.

În schimb, Sepsi OSK a înregistat victorii pe linie în grupe, 3-1 cu Petrolul, 3-2 cu Dinamo, 4-0 cu FC Voluntari, în timp ce în sferturi nu a avut emoții cu CS Mioveni, de care a trecut cu 4-1.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi OSK se va disputa astăzi, de 19:00, pe arena din Sfântu Gheorghe.

Comenteaza