"Feroviarii" se întăresc la nivelul conducerii. Patronul a anunțat numele noului președinte

"Feroviarii" se întăresc la nivelul conducerii. Patronul a anunțat numele noului președinte
| Foto: captura video

Nelu Varga a dezvăluit că este aproape de un acord cu un fost internațional, care va prelua conducerea clubului din Gruia.

Deși au apărut informații conform cărora Dan Petrescu speră la o revenire a lui Cristi Balaj, patronul formației clujene a anunțat numele noului președinte. Varga susține că a discutat cu Dani Coman, iar fostul portar se va alătura "feroviarilor" și va avea puteri depline.

"M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie. Dani Coman va fi preşedinte cu puteri depline la clubul nostru.

A mai rămas ca vineri, Dani Coman să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile, să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului. După această discuţie, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman este noul preşedinte al CFR-ului.

Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambiţios care îşi doreşte să facă performanţă şi să îşi arate valoarea pe care o ştim cu toţii.

Pe final de săptămână, vineri, probabil, vom face şi anunţul oficial. Dani Coman va fi noul preşedinte al celor de la CFR Cluj. Abia aşteptăm să ne apucăm de treabă. Vreau să readucem CFR-ul acolo unde îi este locul. Vorbim, bineînţeles, de campioana României", a declarat Varga pentru Fanatik.

În vârstă de 45 de ani, Dani Coman a mai ocupat funcția de președinte la Astra Giurgiu și la Hermannstadt, echipă de care s-a despărțit în urmă cu mai puțin de o lună.

Comenteaza