“Feroviarii” se tem de duelul cu Poli Iași: “Toată lumea își dorește să bată CFR Cluj și să îl bată pe Dan Petrescu”

“Feroviarii” se tem de duelul cu Poli Iași: “Toată lumea își dorește să bată CFR Cluj și să îl bată pe Dan Petrescu”

Tehnicianul formației din Gruia consideră că echipa din Copou va fi un adverar periculos, având în vedere că nu are nimic de pierdut în duelul cu clujenii.

După două înfrângeri consecutive în startul stagiunii, campionii căută prima victorie a sezonului. Adversarul din etapa inaugurală a Ligii 1 va fi Politehnica Iași, o formație care a trecut prin schimbări masive în pauza competițională. Moldovenii l-au numit antrenor pe Mihai Teja, cel care s-a luptat cu CFR Cluj la titlul în sezonul trecut.

Înaintea partidei, Dan Petrescu și-a exprimat îngrijoararea în legătură cu adversarii. “Vrem să îi odihnim pe cei care au jucat titulari, am avut un zbor lung, am ajuns la patru dimineața. E clar că îmi doream să joc cu cea mai bună echipă, însă mi-e frică de accidentări, după ce ei au evoluat pe sintetic.

Cei care intră trebuie să demontreze că merită să fie la CFR Cluj. Iașiul nu are nimic de pierdut și va fi un adversar periculos. Toată lumea își dorește să bată CFR Cluj și să îl bată pe Dan Petrescu. Și Teja o să vrea să câștige și vrea să demonstreze. El e un antrenor foarte bun, în opinia mea”, a declarat antrenorul

Partida dintre CFR Cluj și Poli Iași se va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la ora 21:00.

Comenteaza