"Feroviarii" vor să renunțe la unul dintre transferurile verii

CFR Cluj vrea să renunțe la unul dintre jucătorii transferați în pauza competițională. ”Feroviarii” au luat această decizie după încheierea perioadei de pregătire.

Antrenorul "feroviarilor", Dan Petrescu, nu a fost impresionat de randamentul lui Sasa Balic (27 ani) și l-a trecut pe lista neagră, anunță ProSport. În aceste condiții, fundașul muntenegrean s-ar putea despărți de CFR. Balic a venit în Gruia la finalul lunii mai, din postura de jucător liber de contract.

A evoluat ultima dată în Bosnia, la FK Sarajevo, pentru care a bifat 15 meciuri și a marcat un gol. Fotbalistul din fosta Iugoslavie a mai jucat în Liga 1 în sezonul 2015-16, când a îmbrăcat tricoul lui ASA Târgu-Mureș. Este cotat la 400.000 de euro pe portalul transfermarkt.com și are 12 selecții în Naționala Muntenegrului.

Balic nu ar fi singurul care poate pleca de la Cluj. Mijlocașul Laurențiu Rus și fundașul Andrei Peteleu nu se află nici ei în vederile ”Bursucului”. Motivul e concurența pe posturi, după venirile lui Cristi Manea și Alexandru Vlad.

În total, CFR a făcut 15 transferuri în această vară. "Feroviarii" i-au adus pe atacanții Urko Vera, Marius Coman și Jeremy Bokila, mijlocașii Yasin Hamed, Emmanuel Culio, Ovidiu Hoban, Thierry Moutinho, Pelayo și Dan Nistor, fundașii Sasa Balic, Alexandru Vlad, Paulo Vinicius, Cristi Manea și Srdjan Luchin, respectiv portarul Tomislav Duka.

Luni, 17 iulie, de la ora 21:00, CFR Cluj va debuta în noua ediție de campionat pe terenul lui FC Botoșani.

Comenteaza