“Feroviarii” vor un ex-stelist: Victoraş Iacob

“Feroviarii” vor un ex-stelist: Victoraş Iacob
După Ioan Hora şi Ionuţ Rada, campioana CFR Cluj încearcă să aducă în Gruia un alt român, fostul stelist Victoraş Iacob (foto).

 Atacantul depinde de situaţia clubului cu care se află sub contract, Iraklis Salonic, echipă care este aproape de  retrogradare din pricina unor probleme financiare.

 

CFR Cluj a anunţat până acum trei transferuri, dintre care doi jucători români, Ioan Hora şi Ionuţ Rada. Campioana  continuă negocierile cu jucători autohtoni, iar ultimul intrat în vizorul conducerii “feroviare” este un alt ex-stelist, Victoraş Iacob. Atacantul lui Iraklis Salonic a marcat 11 goluri sezonul trecut pentru formaţ

 

ia elenă, cu care se află sub contract din 2009. “îl cunosc foarte bine pe Victoraş Iacob, l-am văzut recent şi într-un meci amical. E un vârf masiv, un jucător foarte bun în careu şi suntem interesaţi de el”, a declarat preşedintele Iuliu Mureşan, potrivit onlinesport.ro.

 

Bogdan Mara, fost component al “feroviarilor” şi coleg cu Iacob la Iraklis în sezonul anterior, crede că totul depinde de situaţia clubului elen. “Victoraş este un jucător foarte bun, dar nu ştiu dacă poate pleca de la Iraklis. El mai are contract cu ei şi, din câte ştiu, este foarte mulţumit acolo, depinde dacă Iraklis va rămâne în prima ligă”, ne-a declarat Mara. Formaţia care a încheiat sezonul trecut pe locul IX în prima ligă din Grecia se confruntă însă cu probleme ce ţin de licenţă şi ar putea fi retrogradată.

 

Comenteaza