Fotbal cu ”scântei” în partida CFR - Botoșani. Jucătorii mai că s-au luat la bătaie pe teren

Fotbal cu ”scântei” în partida CFR - Botoșani. Jucătorii mai că s-au luat la bătaie pe teren
| Foto: DigiSport

Final cu ”scântei” în CFR - Botoșani: Iasmin Latovlevici și Mahmoud Al Mawas au fost eliminați după ce s-au încăierat pe teren în urma unui fault.

Finalul partidei CFR Cluj - FC Botoșani a fost extrem de tensionat, cele două tabere având un conflict pe gazon. Totul a plecat de la un fault mai dur al lui Adrian Păun asupra lui Mahmoud Al Mawas. Tras agresiv de tricou, atacantul sirian al lui FC Botoșani a ripostat și a ”sărit” la fotbalistul CFR-ului.

După reacția dură a lui Mahmoud Al Mawas, fotbaliștii CFR-ului s-au năpustit asupra sirianului, cel mai agresiv fiind Iasmin Latovlevici, care l-a și strâns de față pe atacantul de la FC Botoșani. 

Latovlevici și Al Mawas au fost eliminați. Arbitrul central Horia Mladinovici a acordat câte un cartonaș roșu pentru Mahmoud Al Mawas și Iasmin Latovlevici, dar și un galben pentru Adrian Păun.

Incidentele s-au petrecut în minutul 88, când CFR Cluj conducea cu 2-0, rezultat care a fost înregistrat și la final pe tabela de marcaj. Ambele goluri ale victoriei care au dus, cel puțin până joi, când FCSB va juca la Craiova, formația lui Edi Iordănescu pe primul loc în Liga 1 au fost semnate de Runar Sigurjonsson, în minutele 25 și 28, a transmis digisport.ro.

Comenteaza