Final de Liga 2, cu “U” Cluj pe trei. Bogdan Lobonț: “Îi felicit pe băieți, au făcut o muncă extraordinară în acest sezon”

Final de Liga 2, cu “U” Cluj pe trei. Bogdan Lobonț: “Îi felicit pe băieți, au făcut o muncă extraordinară în acest sezon”
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul ”Șepcilor roșii” a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, dar i-a mulțumit și lui Adi Falub, cel care a stat pe banca tehnică, la începutul stagiunii.

Un nou sezon al eșalonului secund a luat sfârșit, iar Univeristatea mai are șanse la promovare dacă va câștiga jocul de baraj. Adversarul este încă un mister, dar partida dintre Dunărea Călărași și Hermannstadt va stabili formația cu care se vor duela “studenții”. Clujenii au încheiat sezonul cu o victorie fără emoții, în fața unei echipe a Pandurilor din Târgu-Jiu rămasă fără obiectiv, după ce s-a salvat de la retrogradare.

La finalul jocului, Bogdan Lobonț a ținut să le mulțumească jucătorilor și fostului antrenor. “Îi felicit pe băieți, au făcut o muncă extraordinară în acest sezon. Îi mulțumesc lui Adrian Falub și staff-ului său, este și meritul lor în ceea ce am realizat până acum. Băieții au dat dovadă de o atitudine extraordinară, dar nu am făcut încă nimic.

Greu este tot timpul, acum s-a încheiat campionatul, avem această posibilitate să jucăm barajul. Dunărea Călărași și Hermannstadt sunt două echipe puternice de Liga 1. Noi luăm fiecare zi în parte și încercăm să obținem maximum din orice moment pe care îl petrecem împreună”, a declarat tehnicianul.

Autor al unei duble în jocul cu Pandurii, căpitanul Goga a explicat de ce au nevoie “studenții” pentru a se impune la baraj. “Trebuie să fim echilibrați; sunt două meciuri grele, ne-am mobilizat tot timpul împotriva echipelor bune, dar nu am câștigat. Acum e momentul să o facem. Avem șansa noastră și vom profita de ea cât putem de mult. Trebuie să avem o dorință mult mai mare decât ei, să fim organizați foarte bine”.

Golgheterul “Șepcilor roșii”, Cristian Gavra, a vorbit despre cele două meciuri care îi așteaptă pe clujeni. “Ne bucurăm că am câștigat acest meci și avem liniștea de a pregăti jocurile de la baraj. Au trecut cele 38 de meciuri din campionat, normal că ne doream să promovăm direct, dar nu mai putem privi înapoi. Nu am nicio preferință pentru adversarul de la baraj, oricine ar fi, noi vom merge acolo să câștigăm.

Vom întâlni o echipă de Liga 1, dar avem un avantaj foarte mare: jucăm acasă cu niște suporteri minunați și sunt sigur că ne vor împinge de la spate. Mă bucur că am fost azi în galerie, de mic visam să joc la o echipă de tradiție și chiar a fost o zi frumoasă pentru mine”, a precizat atacantul.

Universitatea Cluj a încheiat sezonul Ligii 2 pe locul trei, cu 82 de puncte. Pentru "studenți" urmează un baraj, care se va disputa în dublă manșă, în 8 și 12 iunie. 

Comenteaza