Final nebun la "U" Cluj-CSM Slatina. Golan a adus victoria la ultima fază a meciului

Final nebun la "U" Cluj-CSM Slatina. Golan a adus victoria la ultima fază a meciului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Deși jocul nu a impresionat, "studenții" au reușit să se impună cu 2-1 în fața oltenilor și ajung la trei succese consecutive în 2021. 

Partida de pe Cluj Arena a avut un start echilibrat. Oaspeții le-au dat o replică bună “studenților” și au avut momente bune în jumătatea clujeană. Totuși, prima ocazie importantă le-a aparținut “Șepcilor roșii”, în minutul 16, când Ogbu a deviat pentru Ribeiro, iar portughezul a șutat puternic, din unghi, pe lână poartă. În ciuda faptului că pornea din postura de favorite, Universitatea Cluj nu a reușit să își impună jocul în fața oltenilor.

Prima oportunitate pentru CSM Slatina a venit la o acțiune a lui Ianis Stoica, care a fost blocat de Muțiu (26). După mai bine de o jumătate de oră de joc, elevii lui Costel Enache au reușit să deschidă scorul. Ribeiro a centrat din corner, Ogbu s-a înălțat peste apărarea adversă și l-a învins pe Grecu (33). După înscrierea golului, Universitatea Cluj a făcut imediat un pas înapoi, iar oaspeții au profitat. CSM Slatina a reușit să restabilească egalitatea, prin Manea (38), care a scăpat din marcaj și a stabilit scorul pauzei, 1-1.

La revenirea de la cabine, Costel Enache a efectuat patru modificări în speranța unei îmbunătățiri în jocul echipei sale. “U” Cluj a fost echipa mai activă, însă ocaziile au întârziat să apară. “Studenții” au pus presiune pe adversari, dar s-au apropiat în puține momente de careul oltenilor. După aproape o oră de joc, Golan a avut o șansă bună, însă a reluat slab dintr-o poziție favorabilă, iar Grecu a reținut balonul (59).

Clujenii au preluat în totalitate controlul jocului, însă următoarea oportunitate importantă a venit abia la intrarea în ultimele 10 minute. Gavra a centrat în careu, iar Ribeiro a încercat să reia din prima la colțul scurt, dar mingea a trecut alături. Când meciul părea că se îndreaptă către o remiză, Idan Golan a reușit să înscrie și a declanșat petrecerea în tabăra Universității Cluj.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Muțiu – Dican (Ilieș ‘46), Luchin, Răuță, Taub – Filip, Acka (Negrean ’46) – Meșter (Ștefănescu ‘46), Ribeiro, Pîrvulescu (Golan ’46) – Ogbu (Gavra ‘77)

CSM Slatina: Grecu – Demici, Manea, Perda, Iana – Popescu, Necșulescu (Doman ‘69) – Gheorghe, Rogoveanu, Oprescu (Ceapă ‘19) – Stoica (Vlada ‘84)

loading...
Comenteaza