Finanţatorul FC Botoşani, îngrijorat de partida cu CFR Cluj

Finanţatorul FC Botoşani, îngrijorat de partida cu CFR Cluj
Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat joi că ia în calcul varianta schimbării antrenorului în cazul în care gruparea botoşăneană pierde la Cluj, cu CFR, în etapa a IX-a a Ligii I

"Dacă pierdem cu CFR Cluj s-ar putea să schimbăm antrenorul. Noi dacă luăm bătaie la Cluj şi ne bate şi Chiajna, la anul jucăm la Brăila şi la Suceava! Poate părea imposibil, dar trebuie să luăm în calcul tot. Simt că relaţia dintre Leo şi echipă nu e aşa cum a fost. Nu ştiu ce se întâmplă, e aşa, o angoasă, care e treaba antrenorului să o rezolve. Şi sper să o facă repede", a spus Valeriu Iftime.

Patronul echipei botoşănene a precizat că este nemulţumit de mai mulţi jucători: "Avem jucători mai fotbalişti decât am avut anul trecut şi totuşi rezultatele nu sunt pe măsură. N-am ce le reproşa lui Cabrera, Vaşvari, Cucu, Miron sau Acsinte, dar sunt o serie de jucători care m-au dezamăgit. Dan Roman şi Hadnagy sunt sub aşteptări. Brata face un meci bun şi trei proaste. Martinus e în lumea viselor. Batin face efort, dar parcă e blocat în propria socoteală. Aştept mai mult de la Scott Robertson, de la Bordeianu."

Partida CFR Cluj - FC Botoşani, din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 21.00.

 

Comenteaza