News alert Firma care a asigurat paza în "era" Paszkany a cerut FALIMENTUL clubului CFR Cluj

Firma care a asigurat paza în "era" Paszkany a cerut FALIMENTUL clubului CFR Cluj
Agenţi ai PP Protect, păzind intrarea clubului CFR Cluj | Foto: ppprotect.ro

Societatea de pază PP PROTECT SRL Cluj-Napoca a depus la Tribunalul Comercial Cluj o cerere de aplicare a Legii 85/2014 împotriva debitoarei FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA, anunţă supervizor.ro.

Este vorba de Dosarul nr. 349/1285/2018. Greutatea acestui proces este dată de faptul că societatea care administrează clubul de fotbal din Gruia a trecut deja printr-o procedură de reorganizare judiciară, aşa că nu mai poate intra în insolvenţă, ci direct în faliment! PP PROTECT SRL este patronată de Teodor Pop Puşcaş, fostul şef al Poliţiei Cluj.

"În condiţiile în care echipa de fotbal speră la câştigarea titlului de campioană şi la o prezenţă în cupele europene care să-i aducă banii necesari acoperirii datoriilor, este aproape sigur că debitoarea va achita restanţele către firma de pază şi, astfel, conflictul/dosarul va fi înschis. În schimb, s-ar putea redeschide discuţiile despre actualul investitor de la CFR CLUJ şi despre modul în care echipa/societatea a ieşit “peste noapte” din insolvenţă", scrie supervizor.ro.

Comenteaza