Flavia Pennetta, înlocuită de Daniela Hantuchova la Sports Festival

Flavia Pennetta, înlocuită de Daniela Hantuchova la Sports Festival

Din cauza unei accidentări suferite în timpul unui antrenament pentru meciul demonstrativ din 15 iunie organizat la Cluj-Napoca, Flavia Pennetta va fi înlocuită.

Sports Festival aduce o altă mare jucătoare în terenul amenajat pe BT Arena: Daniela Hantuchova. Campioana din Slovacia a ocupat în 2003 locul cinci la nivel mondial și a câștigat șapte turnee WTA.

Meciul demonstrativ de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchova are loc în 15 iunie, de la ora 17:30, la BT Arena. În sală se va afla și fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, care vine din Australia la Cluj-Napoca pentru a participa la Sports Festival. 

Cea de-a doua ediție Sports Festival are loc, în perioada 13-16 iunie. "În total, peste 30 de sporturi vor putea fi încercate gratuit la Sports Festival 2019 precum beach volley, petanque, skateboard, kendama, cross training și rugby. Ne dorim să ajutăm la alfabetizarea sportivă a copiilor și a adulților deopotrivă și să creștem apetitul oamenilor pentru sport și un stil de viață sănătos. 

Valorile Sports Festival sunt suținute de ambasadorii noștri. Suntem onorați să o avem printre ei pe Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică. Ea va da startul probelor Cross 5 km și 10 km, competiție de alergare organizată în 16 iunie", transmit organizatorii festivalului de la Cluj. 

VEZI AICI Programul Sports Festival 2019

Comenteaza