Video Floreștenii, chemați să facă sport: Evenimentul „Floreștiul pedalează” are loc în weekend

Floreștenii, chemați să facă sport: Evenimentul „Floreștiul pedalează” are loc în weekend
| Foto: Facebook.com/Florestiul Pedalează

„Fie că ești biciclist începător sau sportiv de performanță, fie că ai o tricicletă colorată sau un MTB de ultimă generație, la Floreștiul Pedalează, oricine este binevenit”, așa sună anunțul organizatorilor. Evenimentul are loc sâmbătă, începând cu ora 09:00, în Parcul Poligon.

Chiar primarul comune Florești, Bogdan Pivariu, este unul dintre cei care promovează evenimentul sportiv de la sfârșitul săptămânii.

„Prin fondurile nerambursabile care au fost puse la dispoziție de către comuna Florești, am constatat cu mare bucurie că s-au implicat multe asociații care vor să facă diverse activități culturale sau sportive. Chiar în acest weekend avem un eveniment de natură sportivă, educativă, care se numește «Floreștiul pedalează». Este făcut de o asociație care a aplicat pentru aceste fonduri nerambursabile.

Vor fi trei trasee dedicate a trei grupe de vârstă diferite. Vor fi premii, se urmărește implicarea cât mai mult a copiilor, inclusiv a familiilor. Evenimentul are loc de la 09:00 la 12:00, cu tot cu premiere, deci traficul nu va fi afecatat. Cel mai mare trasesu are 10 km, este prin pădure. Participanții vor fi ajutați de voluntari. «Poartă cască, fii responsabil!» este sloganul după care se desfășoară acest eveniment”, a afirmat, la ZIUA LIVE, edilul din Florești.

„Anul acesta, cei mari dar și cei mici, vor avea parte de un eveniment special, și anume, Floreștiul Pedalează. Fie că ești biciclist începător sau sportiv de performanță, fie că ai o tricicletă colorată sau un MTB de ultimă generație, la Floreștiul Pedalează, oricine este binevenit.

Putem sa îți dăm nenumărate motive să ni te alături, însă te lăsăm pe tine să îl alegi pe cel pe care îl preferi:
✓ Șansa de a îmbina educația, școala și sportul
✓ Zi de neuitat alături de mulți copii, care abia așteaptă să pedaleze cu tine
✓ Un concurs cu premii atractive, la care toată lumea va fi câștigătoare
✓ Tombolă organizată imediat după premiere
✓ Multe surprize pregătite cu drag pentru tine

Nu uita să te înscrii din timp, pentru a ne ajuta să organizăm totul cât mai bine! Pentru ca evenimentul să se poată desfășura în condiții de siguranță, numărul participanților mai ales la traseul dedicat vârstei +14 și seniorilor va fi limitat, astfel că vă rugam să fiți cu ochii pe pagina de facebook a Asociației Hope4Happiness pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de evenimentul Floreștiul Pedalează 2022!

!!! Toți participanții vor putea concura doar cu cască de protecție, care trebuie purtată pe tot parcursul cursei”, se arată în anunțul evenimentului de pe Facebook.

Comenteaza