Florin Niță recunoaște interesul campioanei: “Am vorbit cu Alex Chipciu, care m-a întrebat dacă vin la CFR”

Florin Niță recunoaște interesul campioanei: “Am vorbit cu Alex Chipciu, care m-a întrebat dacă vin la CFR”
| Foto: digisport.ro

Titularul din poarta echipei naționale a fost dorit de formația din Gruia, însă a decis să își prelungească înțelegerea cu Sparta Praga.

Devenit numărul 1 la națională după retragerea lui Tătărușanu, Florin Niță a fost dorit de CFR Cluj. Portarul a recunoscut că fostul său coleg de la FCSB, Alexandru Chipciu, a încercat să îl ademenească în Gruia, însă goalkeeper-ul a preferat să își prelungească înțlegerea cu Sparta Praga.

”Nu a fost nimic oficial, cu vreun conducător de la CFR Cluj. Într-adevăr, am vorbit cu Alex Chipciu, care m-a întrebat ce am de gând pentru sezonul viitor, dacă vin la CFR și i-am transmis să mai așteptăm puțin.

Până la urmă am decis să rămân la Sparta Praga. Alex Chipciu este prietenul meu și tot timpul vorbesc cu el, așa cum discut și cu Vătăjelu, care a fost la Sparta, sau cu Stanciu, care e acum la Slavia. Suntem oameni și păstrăm relațiile de prietenie”, a spus Niță pentru Fanatik.

În vârstă de 33 de ani, portarul român a jucat 25 de partide în toate competițiile în actualul sezon, iar în 10 dintre acestea a păstrat poarta intactă.

Comenteaza