Focarul de COVID-19 de la Farul a dispărut peste noapte. DSP Constanța a acordat aviz favorabil pentru meciul cu Csikszereda

Focarul de COVID-19 de la Farul a dispărut peste noapte. DSP Constanța a acordat aviz favorabil pentru meciul cu Csikszereda
| Foto: facebook.com/farulconstanta1920

Anunțul vine după ce constănțenii nu s-au prezentat la meciul cu Universitatea Cluj din cauza cazurilor de coronavirus și DSP nu ar fi reușit să realizeze ancheta epidemiologică la timp.

La doar trei zile după ce a anunțat că au fost descoperite șase cazuri de COVID-19 în cadrul lotului, iar echipa nu se poate prezenta la partida cu “U” Cluj, echipa de la malul mării a primit aviz favorabil de la DSP pentru jocul cu Csikszereda.

Neprezentarea constănțenilor la jocul de pe Cluj Arena a cauza pierderea partidei de către “studenți” la “masa verde”, după ce jocul a fost inițial amânat din cauza focarului cu care se confrunta echipa clujeană.

“În urma finalizării anchetei epidemiologice și a retestării tuturor contacților cu cazurile pozitive, DSP Constanța a acordat, în această după-amiază, echipei noastre avizul favorabil pentru a participa la meciul cu AFK Csikszereda, din etapa a 15-a a Ligii a 2-a”, a anunțat Farul.

Informația oferită de clubul de la malul mării întărește acuzațiile venite dinspre “Șepcile roșii”, care prin vocea conducerii, dar și a suporterilor au acuzat Farul de lipsă de fair-play și de jocuri de culise.

Comenteaza