Forma slabă continuă. CFR Cluj, remiză pe propriul teren împotriva Astrei Giurgiu

Forma slabă continuă. CFR Cluj, remiză pe propriul teren împotriva Astrei Giurgiu
| Foto: facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” au încheiat la egalitate, scor 1-1, împotriva formației de la malul Dunării, deși clujenii au avut un om în plus mai bine de o oră.

Giurgiuvenii au început ofensiv partida din Gruia, iar Butean a fost aproape de a deschide scorul, încă din minutul patru. Jocul a fost unul dur, cu nervi de ambele părți. Centralul meciului a acordat mai multe avertismente, iar după o jumătate de oră de joc, Bejan a fost eliminat, după o intrare tare la Djokovic. Tot Astra a fost echipa mai periculoasă, iar puțin înaintea pauzei, Alibec a șutat alături.

Nemulțumit de jocul formației sale, Toni Conceicao a efectuat două schimbări la pauză. La opt minute de la reluare, clujenii au deschis scorul, prin Andrei Mureșan, în urma unei lovituri de colț. Imediat după gol, Păun a avut oportunitatea de a majora diferența, dar Lazar i-a salvat pe oaspeți. Deși jocul era unul echilibrat, giurgiuvenii au restabilit egaliatea, prin Radunovic.  Clujenii au forțat în ofensivă, dar unica ocazie a venit în prelungiri, când Omrani l-a luat la ținta pe Lazar. Astfel, partida s-a încheiat 1-1, iar CFR rămâne fără victorie în 2019.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius (Lang ‘46), Mureșan, Camora – Ioniță (Petrila ’80), Culio, Djokovic – Omrani, Țucudean (Păun ‘46), Deac

Astra: Lazar – Belu, Erico, Bejan, Radunovic (Balaure ‘89) – Mrzljak – Butean, Llullaku (Gheorghe ‘75), Romario, Roșu (Crișan ‘58)

CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 48 de puncte. Pentru clujeni urmează duelul din deplasare, cu Poli Iași.

Comenteaza