Fost jucător de la “U” Cluj, atac la sistemul play-off/play-out: “Fotbalul românesc, un teatru ieftin”

Fost jucător de la “U” Cluj, atac la sistemul play-off/play-out: “Fotbalul românesc, un teatru ieftin”
| Foto: facebook.com/cristian.cojocnean

Un fost mijlocaș al “Șepcilor roșii” a vorbit în termeni duri despre actualul sistem în care se desfășoara Liga 1.

Deși este activ de aproape patru ani, sistemul play-off/play-out are în continuare mulți contestatari în fotbalul românesc. Unul dintre cei mai vocali este antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, căruia i s-a alăturat un fost fotbalist al Universității Cluj. Este vorba despre Sebastian Cojocnean, care a criticat dur sistemul din fotbalul românesc.

“Cât timp o să avem mai marele sistem play-off/ play-out, fotbalul din România o să fie un teatru ieftin! Cu acest sistem fotbalul o să fie într-o continuă scădere! Nu o să avem nicio șansă să jucăm în cupele europene! În play-off sunt numai mizerii!

Stau și mă întreb câte echipe din țările cu asemenea sistem au rezultate in Europa? Îi copiem pe alții mereu, aducem numai străini made in China, jucătorii sunt neplătiți cu lunile, au ajuns să se bucure când primesc un salariu și au cinci luni restanțe! Rezultatele în Europa au fost făcute cu jucătorii români! RIP fotbalul românesc!

P.S: Dacă ne prinde vreo echipa din Ungaria prin Europa, ne îndoaie! Poate și din Moldova”, a scris fostul mijlocaș, într-o postare pe Facebook.

În vârstă de 31 de ani, Cojocnean a jucat pentru Universitatea Cluj, în perioada 2009-2012. Fostul mijlocaș a evoluat în 51 de partide și a înscris de opt ori.

Comenteaza