Fostul antrenor al campioanei, noi înțepături pentru Dan Petrescu: "Comparaţi ce a făcut Şumudică şi ce se întâmplă acum"

Fostul antrenor al campioanei, noi înțepături pentru Dan Petrescu: "Comparaţi ce a făcut Şumudică şi ce se întâmplă acum"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a criticat eliminarea "feroviarilor" încă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Deși a petrecut doar o scurtă perioadă în Gruia, Marius Șumudică a vorbit din nou despre fosta sa echipă. Antrenorul nu a ezitat să trimită din nou săgeți către succesorul său, Dan Petrescu, și a criticat eliminarea prematăură a clujenilor din preliminariile Ligii Campionilor.

"CFR, ce? Este fosta mea echipă şi voi trebuie să faceți comparaţie între CFR-ul de anul trecut şi ce adversari a avut în cupele europene şi CFR-ul de anul ăsta, cum începe campionatul… A pierdut acasă cu Botoşani? Nu ştiam.

Deci, comparaţi şi voi ce a făcut Şumudică la CFR fără foarte multe transferuri şi ce se întâmplă acum, după 18 transferuri. Îmi pare rău de Neluţu Varga, ce i s-a întâmplat (n.r. accident vascular), cred că rezultatele vorbesc… Să te scoată Pyunik Erevan, scuzaţi-mă, şi nu vreau să...

Chiar nu sunt răutăcios, nu atac pe nimeni, dar tot s-a făcut comparaţia asta şi cred că ceea ce juca CFR în debutul de campionat anul trecut şi ce adversari a avut cu ceea ce se întâmplă acum la CFR. Şi rezultatele vorbesc", a spus Șumudică, potrivit Orange Sport.

Nouă victorii, o remiză și cinci înfrângeri reprezintă palmaresul tehnicianului în vârstă de 51 de ani pe banca "feroviarilor".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza