Fostul antrenor al Simonei Halep, alegere surprinzătoare. Ce va face Darren Cahill

Fostul antrenor al Simonei Halep, alegere surprinzătoare. Ce va face Darren Cahill
| Foto: Tennis Australia

Darren Cahill, omul care a stat în spatele succesului din 2018 al Simonei Halep, şi-a găsit un nou angajament după ce s-a despărţit de jucătoarea numărul 1 mondial.

Fostul antrenor australian al Simonei Halep a acceptat o nouă provocare, iar informaţia a fost anunţată oficial de preşedintele clubului, David Koch: “În numele conducerii şi a întregului club suntem fericiţi că Darren Cahill a acceptat invitaţia clubului Port Adelaide. Să fiu sincer, eram interesat de aducerea lui Darren Cahill de ceva timp, iar acum a venit timpul. Desigur, toţi ştim pasiunea pe care Darren o poartă clubului Port Adelaide, fiind crescut aici şi fiind brand ambassador în ultima perioadă", a declarat oficialul clubului de fotbal australian, potrivit Mediafax.

Inclusiv Cahill a vorbit despre noua provocare pe care a acceptat-o: "Consider că pot adăuga o mare valoare conducerii clubului şi abia aştept să încep să mă implic. Nu am nicio îndoială că gruparea se îndreaptă în direcţia corectă, atât pe teren, cât şi în afara lui, şi este foarte captivant să fiu implicat din această calitate", a spus Darren.

Comenteaza