Video Foto Fostul antrenor de la CFR Cluj, învins de echipa lui Cristiano Ronaldo. Ce i-a dat portughezul tehnicianului român după meci

Fostul antrenor de la CFR Cluj, învins de echipa lui Cristiano Ronaldo. Ce i-a dat portughezul tehnicianului român după meci
| Foto: Captură video @GOATTWORLD/Twitter

Starul portughez Cristiano Ronaldo a marcat pentru actuala sa echipă, Al Nassr, în partida câştigată pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei Al Raed, antrenată de românul Marius Şumudică, vineri, în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite.

Atacantul lusitan a deschis scorul în minutul 4, când a trimis balonul în poartă cu capul, din interiorul careului mic, învingându-l pe goalkeeper-ul român Siliviu Lung jr, titular la Al Raed, la fel ca şi atacantul Alexandru Mitriţă (înlocuit în minutul 84).

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Abdulrahman Ghareeb (55), Mohammed Maran (90) şi Abdulmajeed Al Sulaiheem (95).

La finalul meciului, Cristiano Ronaldo i-a dăruit tricoul său de joc lui Marius Şumudică, cu care s-a îmbrăţişat (vezi aici).

Al Nassr, ocupanta locului secund în clasament a acumulat 56 de puncte în urma acestei victorii şi s-a apropiat la trei lungimi de liderul Al Ittihad, care are însă un joc mai puţin disputat. Al Raed ocupă locul 11 (din 16 echipe), cu 26 de puncte.

Marius Șumudică a antrenat CFR Cluj în perioada iunie-august 2021, unde a stat pe bancă 15 meciuri.

Comenteaza