Fostul antrenor din Gruia a dat verdictul. Cu cine se luptă "feroviarii" pentru titlu

Fostul antrenor din Gruia a dat verdictul. Cu cine se luptă "feroviarii" pentru titlu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Alin Minteuan, cel care a fost atât principal, cât și secund la CFR Cluj a vorbit despre cursa pentru trofeul Superligii.

Rămas fără loc de muncă la finalul stagiunii precedente, când contractul său cu formația din Gruia nu a mai fost prelungit, fostul mijlocaș urmărește în continuare disputele din prima ligă și a vorbit despre lupta la titlu.

Alin Minteuan (46 de ani) crede că CFR Cluj se va lupta cu FCSB pentru trofeul Superligii și a analizat jocul celor două. Cu toate acestea, fostul antrenor al "feroviarilor" crede că în bătălia pentru locurile fruntașe ar putea apărea și alte formații.

"FCSB joacă un fotbal destul de plăcut, în ultimul joc au mai arătat și lipsuri, CFR la fel, oscilantă, meciuri bune cu meciuri mai slabe, dar CFR pare mult mai puternică și dă impresia că poate marca oricând vrea.

Campionatul e lung, așa că sigur se vor mai alătura una-două echipe în lupta pentru titlu, dar deocamdară FCSB şi CFR Cluj sunt cele mai bune şi cele mai în formă echipe", a explicat antrenorul pentru playsport.ro.

După ce și-a petrecut o bună parte din cariera de jucător la CFR Cluj, Alin Minteuan a fost, pe rând, antrenor la juniorii echipei din Gruia, antrenor al echipei a doua, antrenor secund la seniori, dar și principal pentru scurt timp.

Comenteaza