Fostul golgheter al Universității Cluj a ajuns în Liga 1: “Este un pas important pentru mine”

Fostul golgheter al Universității Cluj a ajuns în Liga 1: “Este un pas important pentru mine”
| Foto: FC Universitatea Cluj

După trei sezoane alături de “Șepcile roșii”, atacantul va evolua pentru o formație din play-off-ul primei ligi.

Sosit în 2018 la Cluj, de la Viitorul Constanța, Cristian Gavra a impresionat în prima stagiune alături de “studenți” și a fost aproape de a deveni golgheterul campionatului. Totuși, în următoarele două sezoane evoluțiile sale au fost oscilante și a dezamăgit în multe partide.

Astfel, contractul său nu a fost prelungit, iar atacantul a rămas liber de contract. Gavra nu a stat prea mult timp fără angajament, iar din stagiunea următoare va îmbrăca tricoul celor de la Academica Clinceni, formație ce a evoluat în play-off-ul Ligii 1.

“Este un pas important pentru mine. O șansă de a juca din nou la Liga 1. Mă bucur foarte mult că am ales acest proiect și îmi doresc să avem multe momente de bucurie în acest sezon.

Pe plan personal îmi doresc, în primul rând să fiu sănătos, să mă integrez cât mai repede în noul colectiv și să revin cât mai repede la o formă bună de joc. După performanța foarte bună din sezonul trecut, normal că accederea în playoff este principala dorință colectivă. Îmi doresc și un parcurs foarte bun în Cupa României”, a declarat Cristian Gavra.

În cele trei sezoane petrecute la Univeristatea Cluj, atacantul de 28 de ani a îmbrăcat de 84 de ori tricoul alb-negru și a reușit să înscrie 30 de goluri.

Gavra a și debutat pentru Academica Clinceni, în amicalul cu CSA Steaua, scor 2-1, reușind să marcheze ambele goluri ale formației sale.

Comenteaza